top of page

ESCAPE ROOM CANÍ

EL MISTERI DE LES PETJADES D'OR

Activitat gratuïta patrocinada per GOSBI

i amb col·laboració de l'Ajuntament de Figueres

 

Molt pocs saben, que en el centenari Parc-Bosc de Figueres, un parc envoltat d'arbres densos i fonts, hi ha una llegenda sobre una escultura d’or en forma de petjada de llop que es creu que dona poders misteriosos a qui la trobi. Ningú ha vist l'escultura d'or en generacions, però la història ha estat transmesa de boca a boca, convertint-se en un misteri que perdura en el temps.

 

Fa tres anys, va arribar a Figueres una forastera acompanyada del seu fidel gos, un enorme gos negre anomenat Duc. La forastera, una investigadora de nom Kate, havia escoltat la llegenda de l’escultura de la mà de la seva besàvia Kate Warne, primera dona detectiu de la història, i estava decidida a resoldre el misteri que envoltava la desaparició.

 

Amb l'ajuda del seu astut i entrenat company caní, Kate va començar a investigar els racons més foscos del Parc Bosc, seguint pistes antigues i rastres oblidats. En Duc, amb el seu sentit agut de l'olfacte, liderava la recerca, guiant a la Kate a través d'intricats laberints d'arbres i senders secrets.

 

A mesura que avançaven en la recerca, la Kate i en Duc van descobrir una sèrie de desafiaments i endevinalles deixades per aquells que havien intentat trobar la peça d'or en el passat. Es van trobar amb trampes enginyoses i enigmes difícils de resoldre, però amb l'astúcia de la Kate i la determinació d’en Duc, van aconseguir superar cada obstacle del camí.

 

Finalment, després de dies de recerca incansable, van arribar a una antiga font. Al centre de la font, van trobar una misteriosa estàtua d'un lleó que obria la boca i a dins van trobar una peça d'or que semblava formar part de l'escultura en forma de petjada de llop… això volia dir que l’escultura havia estat trencada i s’haurien de buscar la resta de peces per reconstruirla….

 

La Kate i en Duc no havien trobat l'escultura, només una part, faltaven cinc parts més...

 

Tot i així, la Kate no es va sentir trista perquè la veritable riquesa no era per l'or, sinó l'amistat i l'enllaç inseparable que es forjava amb cada aventura amb en Duc.

 

El dia 5 de maig del 2024, la Kate i el Duc tornaran al Parc Bosc de Figueres per compartir la seva experiència amb totes aquelles persones intrèpides que vulguin intentar buscar les altres cinc peces d'or i sempre acompanyades dels seus millor amics únics, els seus gossos.

 

US ANIMEU?

 

ESPAI

L’activitat es farà al PARC BOSC de Figueres. 

Inici de l’activitat: Al costat del correcan

Recorregut: Sempre serà a dins el Parc Bosc.

Fi de l’activitat: Al costat del correcan

 

HORARI

L’activitat durarà quatre hores, des de les 10.00h a les 13.30h. 

 

DINÀMICA

Nombre de participants per equips: de 4 a 8 persones amb un màxim de 4 gossos per equips. 

 

Temps per a la realització de l’activitat de cada equip: Un màxim de 45 minuts.

En total poden participar 6 equips, a partir de les 10.00h cada mitja hora sortirà un nou equip. 

Tots els participants tindran un obsequi al final de l'activitat.

 

OBJECTIU DE L’EQUIP DE UAU BY MARTA VILA

L’activitat intenta ser totalment lúdica per als participants, però volem que els participants aprenguin també a jugar i interactuar amb els seus gossos amb la realització de proves d’olfacte i habilitats que en el cas de no saber assolir, un dels nostres educadors canins els ajudarà donant explicacions adaptades a les edats dels participants però sempre des dels coneixements de professionals del sector caní. 

 

INSCRIPCIONS

uaumarta@gmail.com

mambient@figueres.org

Activitats de lleure amb gossos

ACTIVITATS AMB GOSSOS A CASALS, CASES DE COLÒNIES, CAMPINGS, HOTELS PETFRIENDLY, ANIVERSARIS, EXCURSIONS TEMATITZADES, GIMCANES...

 

Us preparem activitats de lleure per poder gaudir dels vostres gossos (o dels nostres) en qualsevol entorn. 

IMAGINA UNA ACTIVITAT DIFERENT ON INTERVENEN GOSSOS, UNA ACTIVITAT QUE TRENQUI AMB TOTES LES ALTRES, OFEREIX ALS TEUS CLIENTS L'OPORTUNITAT DE VIURE UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA AMB LA NOSTRA UNITAT CANINA.

bottom of page